Home

Doddema Locking

is het gietijzer reparatie bedrijf die alle werkzaamheden ook on-site uitvoert als de mogelijkheden er zijn. Op deze site willen wij u een indruk geven met de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u.

Doddema Locking is een bedrijf dat in verschillende sectoren zijn diensten verleent.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het repareren van gietijzer. Wij kunnen vrijwel alle soorten gietijzer repareren. Als het gietijzeren object  gescheurd is of dat het gietijzeren object gebroken is in één of meerdere stukken, kunnen wij dit repareren.

Wij kunnen dit repareren door middel van een zo genoemde ‘koude’ reparatie. Deze repartie vorm zorgt ervoor dat géén spanning wordt gecreëerd en dat de structuur van het object gewaarborgd blijft. Hiernaast wordt de sterkte weer terug gebracht in het object.

Wij hebben door middel van onze aanpak van problemen en onze reparatie methode veel verschillende reparaties uitgevoerd. Wij voeren reparaties uit op veel verschillende soorten objecten, zoals: verschillende soorten scheepsmotoren van zeevaart schepen tot aan kleine boten, liners, turbo’s, transmissie schilden, cilinderkoppen, draaibanken, pompen, tandwielkasten, tandheugels, tandkransen, turbines, lagerhuizen, contragewichten, persen, piano frames, gietijzeren afvoer buizen zoals in gemalen, etc,etc.

Voordelen van het Locken (krammen)

  • Geen spanning in het object door onze reparatie
  • Sterkte wordt terug gebracht
  • Structuur blijft gewaarborgd
  • Demontage van een eventueel onderdeel is bij uitzondering noodzakelijk
  • Werkzaamheden kunnen meestal ter plaatse worden uitgevoerd